Account

Krijg snel hulp of deel tips op ons support forum, of neem contact op met ons per email: support@edicy.com

Account

Hoe log ik in op mijn site?

Er zijn drie manieren om in te loggen op uw site. De makkelijkste manier is door via www.edicy.com, klik op de “aanmelden” link in de rechter bovenhoek.

Edicy sign in
Voor de meer ervaren gebruikers bestaat er een klein icoon “Edicy. Iedereen kan een website maken”, maar deze kan afwezig zijn als u de website heeft aangepast.

Login to site
Via de derde manier kunt u /admin achter uw URL plaatsen. (v.b. www.uwdomein.com/admin of www.mijnnaam.edicypages.com/admin).

Ik kan niet inloggen met het wachtwoord dat ik gekregen heb.

Controleer of u het wachtwoord juist heeft ingetypt. Als u gebruik heeft gemaakt van kopiëren en plakken, let dan op of u per ongeluk extra tekens of spaties heeft meegekopieerd. Probeer het wachtwoord opnieuw in te typen, als dit niet lukt klik dan op “vergeten” bij het inlogscherm. Als u al het bovenstaande geprobeerd heeft en als u alsnog niet kunt inloggen, dan kunt u contact opnemen met ons via support@edicy.com

Password forgot

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Om uw wachtwoord te veranderen kunt u drukken op “instellingen” → “gebruikers” en klik “bewerk” op uw profiel.
Site -> People
Edit account

Wat is de snelste manier om tussen mijn sites te wisselen?

Als u meerdere accounts of sites heeft geregistreerd op een e-mailadres dan kunt u makkelijk en snel wisselen door op “instellingen” te drukken. Daar kunt u zien welke sites gekoppeld zijn aan dit mailadres en kunt u uw keuze maken door op de gewenste site te klikken.
Site switcher

Kan ik andere mensen uitnodigen om mijn site te bewerken?

Ja dat kan, dat gaat best makkelijk. Ga naar “instellingen” → “gebruikers” →“Nodig andere mensen uit”. Noteer het e-mailadres van de gewenste persoon, die persoon zal vervolgens een uitnodiging krijgen. Nieuwe gebruikers van Edicy zullen omgeleid worden naar een inlogscherm en zullen gevraagd worden om een wachtwoord. Daarna worden ze doorverwezen naar uw website in bewerkingsmode.

Bestaande gebruikers van Edicy hoeven alleen maar op de link te klikken in de uitnodigingsmail.

Kan ik meerdere sites maken met een email adres?

Ja dat kan. Ga naar www.edicy.com, klik “start gratis trial nu” en voer uw emailadres in. Edicy zal u omleiden naar een pop-up scherm, waar u kunt kiezen uit twee opties; “maak een nieuwe site” of “log in op uw bestaande site”.

Ik heb betaald voor Edicy, maar de betaling wordt geweigerd, waarom?

Er zijn een aantal redenen waarom uw betaling geweigerd kan zijn:

• Ten eerste moet u er voor zorgen dat de betaling per creditcard wordt uitgevoerd, omdat we geen betalingen met een debitkaart meer accepteren.
  • Ten tweede moet u er voor zorgen dat er genoeg geld op de credit card staat. U kunt altijd kiezen voor een korter abonnement op Edicy Standard / Plus
  • Ten derde kan de betaling geweigerd zijn omdat er een vermoeden bestaat op fraude. Dit kan soms zelfs gebeuren als u een brave burger bent. Probeer in dit geval via paypal de betaling te regelen. Als u geen Paypal heeft dan kunt u contact opnemen met support@edicy.com en dan kijken wij of en hoe het betalingsprobleem opgelost kan worden.
En als u echt frauduleus bezig was en gepakt bent is dat prachtig, want dit betekend dat ons systeem fraudebestendig is.

Hoe kan ik mijn account of site verwijderen?

Als u echt uw website wilt verwijderen dan kan dat via “instellingen” → “account”, klik vervolgens op “verwijder account” en bevestig uw verzoek.

Proceed to cancellation page

NB Denk er wel aan dat u uw beslissing niet meer ongedaan kunt maken!