Blogit

Jaa vinkkejä tai hae apua keskustelualueeltamme tai ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com

Blogit

Kuinka kirjoitan uuden jutun blogiini?

Mene kirjauduttuasi sivuille sivun alareunan napista ”blogit”-kohtaan. Paina ”Uusi kirjoitus” luodaksesi uuden blogiviestin.

Add blog article

Kuinka julkaisen kirjoitukseni?

Kaikki blogikirjoitukset ovat oletuksena ensin julkaisemattomia. Jotta voit julkaista kirjoituksesi, klikkaa ”Aloita julkaiseminen”-nappia tallennusnapin vierestä.

Publishing ON

Kuinka poistan kirjoituksen blogistani?

Klikkaa ”Blogit”-nappia alavalikosta ja vie hiiri poistettavan kirjoituksen päälle. Kirjoituksen kohdalle ilmestyy roskakorikuvake josta jutun voi poistaa.
Delete blog article

Kuinka valvon blogiviesteihini tulleita kommentteja?

Mene ”Blogit”-sivulle ja klikkaa ”Suurenna”. Klikkaa juttuasi. Tämä avaa kirjoituksesi ja näyttää siihen kirjoitetut kommentit. Voit poistaa kommentin klikkaamalla pientä roskakorikuvaketta kommentin kohdalla.

Blog comments
Blog comments administration

Haluaisin että sähköpostiosoitteeni ei näy blogiteksteissäni, voiko sen poistaa näkyvistä?

Kyllä, voit asettaa Edicyn näyttämään nimesi sen sijasta. Mene ”Asetukset” valikosta ”Henkilöt”-sivulle ja muokkaa profiiliasi. Kirjoita nimesi ja klikkaa ”Ota käyttöön”.

Voinko asettaa blogini etusivuksi?

Kyllä voit, aseta vain etusivusi sivutyypiksi ”Blog & News”. Edicy muuttaa etusivusi blogiksi.

Kuinka lisään uuden blogisivun?

Lisätäksesi uuden blogin tee uusi sivu ja valitse sen tyypiksi ”Blog & News”. Edicy luo uuden blogin automaattisesti.

Add new blog page

En löydä ”Lisää”-nappia blogivalikosta. Mitä minun on tehtävä?

Jos näet viestin: ”Sinulla ei ole vielä blogikirjoituksia, aloita kirjoittamalla uusi”, klikkaa siitä lisätäksesi ensimmäinen kirjoituksen. Jos näet vain viestin: ”Sinulla ei ole vielä blogikirjoituksia” sivuilla ei ole ollenkaan blogisivua valitsemallasi kielellä. Sinun pitää lisätä uusi blogisivu sivuille.

Mikä on RSS-tiedoston osoite blogisivulleni?

Lisää ”.rss” blogisivusi osoitteen perään, tämä on blogisi RSS-tiedoston osoite (esim. sivuni.edicypages.com/blog.rss).

Kuinka muutan blogikirjoitukseni päivämäärää?

Avaa blogikirjoituksesi klikkaamalla sivun alareunan ”Blogit” nappia ja sieltä valitsemaasi kirjoitusta, kun kirjoitus on avautunut voit muuttaa artikkelin osoitetta, kirjoittajaa ja päivämäärää klikkaamalla oikean alareunan paperiarkkikuvaketta.

Change date of blog article

Kuinka muutan blogikirjoituksen kirjoittajaa?

Avaa blogikirjoituksesi klikkaamalla sivun alareunan ”Blogit” nappia ja sieltä valitsemaasi kirjoitusta, kun kirjoitus on avautunut voit muuttaa artikkelin osoitetta, kirjoittajaa ja päivämäärää klikkaamalla oikean alareunan paperiarkkikuvaketta. Kirjoittajalla täytyy olla omat tunnukset ja liittyneenä sivuille.

Change author of the blog article

Lisäsin kirjoituksen, mutta kun kirjaudun ulos en näe sitä.

Kaikki blogikirjoitukset ovat oletuksena ensin julkaisemattomia. Jotta voit julkaista kirjoituksesi klikkaa ”Aloita julkaiseminen”-nappia tallennusnapin vierestä.

Publishing